Leiendak

Eternit leien daken

Laat u voor het dak en de gevel inspireren door leien in vezelcement! Moderne leien hebben een heel andere esthetische uitstraling dan de vierkante of rechthoekige donkergrijze leien van vroeger. Vandaag heeft u keuze uit 5 mogelijke modellen, 16 kleuren en 8 texturen.

De alterna: biedt ongeëvenaarde kwaliteiten op het gebied van weerstand en stevigheid. De lei is bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden, ze is kleurvast en blijft mooi. Dankzij haar rechthoekig, met afgekapte hoeken of ruitvormig formaat is de Alterna lei perfect geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Ze kan zowel op gevels als op daken verwerkt worden.

Boronda lei: is de eerste lei met afgeronde randen. De afgeronde randen zorgen ervoor dat water niet meer op de rand van de lei kan blijven staan. Het water parelt homogeen van de lei af en geeft stof- en vuilophopingen geen enkele kans.

New Stonit: heeft de uitstraling van een natuurlei, met daar bovenop alle voordelen van een perfect geproduceerde en gecontroleerde vezelcementlei. Rustiek of modern, een gebouw bedekt met New Stonit leien zorgt voor een stijlvolle en natuurlijke uitstraling van uw huis.

De Koramic kleidakpannen van Wienerberger vormen een uiterst duurzame oplossing. Ze worden op een ecologische wijze vervaardigd uit natuurlijke materialen. Ze hebben een lange levensduur dankzij hun gegarandeerde unieke eigenschappen inzake vorst- en brandbestendigheid, waterdichtheid, vorm- en kleurbestendigheid, UV-resistentie en onderhoudsvriendelijkheid. Bovendien zijn ze herbruikbaar en recycleerbaar.

SVK Leien daken

Ardonit, Montana en Fasonit leien zijn vezelcementleien die zowel voor dak als gevel kunnen toegepast worden.
Ze hebben elk hun eigen gamma wat formaten, kleuren en uitzicht betreft:

Ardonit leien: leien met een glad oppervlak en rechte randen, beschikbaar in 6 kleuren en 6 formaten ; voor de liefhebber van de authentieke grijze tint van onbehandeld vezelcement, zijn ook natuur grijze leien verkrijgbaar in 60/30/5 en in 40/40/5

Fasonit leien: leien met een glad of gestructureerd oppervlak en rechte randen,  beschikbaar in 6 kleuren ; formaat 60/30

Montana leien: leien met een gestructureerd oppervlak en gekartelde randen (= echte leisteen-look), beschikbaar in blauwzwart en 4 formaten

Onze realisaties

Vraag een offerte aan
 

Kom in contact met ons en vertel ons wat uw wensen zijn.

Onze werkwijze

 

Contacteer ons

Wij horen graag van u, wat uw wensen zijn.

 

1ste ontmoeting
Bespreking van de gewenste materialen en werken + opmeting werken.

 

Berekening offerte

Maken van een juiste en correcte
berekening van de werken door onze firma met opmaken van jullie offerte.

 

2de ontmoeting

Uitleg van de offerte en zijn materiaal.

 

Uitvoering werken
Uitvoering van de werken door onze firma in onze gekende stijl : 100 % kwaliteit.

 

3de ontmoeting
Bespreking van de tevredenheid van de werken.
Invullen van de premie.
Afleveren van de factuur.

Over ons

Welkom bij Dakwerken Mertens!
U vindt onze organisatie in het hart van Limburg
Ons voornaamste werkgebied.

Contact

Mertens Roger Dakwerken BV
Zepperenweg 221
3800 Sint-Truiden

dakwerken-mertens@telenet.be

TEL : 011/ 69 45 10
GSM : 0498/ 30 80 54
GSM : 0495/ 23 45 10