Pannendak

Koramic zoveel smaken, evenveel daken

Een woning met een hellend dak is een compacte manier van bouwen. Zonder in te boeten aan ruimte hebt u minder grondoppervlakte nodig en krijgt u meer nuttig te gebruiken vloeroppervlakte. Dat heeft meteen een gunstige invloed op het energieverbruik. Bovendien is een hellend dak relatief gemakkelijk luchtdicht te maken, wat ook een lager energieverbruik ten goede komt. Een hellend dak met kleidakpannen valt perfect te combineren met visueel mooi geïntegreerde zonnepanelen. Er is geen behoefte aan extra draagelementen die het dak belasten en op termijn aanleiding kunnen geven tot waterinfiltratie.

De Koramic kleidakpannen van Wienerberger vormen een uiterst duurzame oplossing. Ze worden op een ecologische wijze vervaardigd uit natuurlijke materialen. Ze hebben een lange levensduur dankzij hun gegarandeerde unieke eigenschappen inzake vorst- en brandbestendigheid, waterdichtheid, vorm- en kleurbestendigheid, UV-resistentie en onderhoudsvriendelijkheid. Bovendien zijn ze herbruikbaar en recycleerbaar.

Monier zoveel smaken, evenveel daken

De dakpan is in ons land sinds eeuwen erg in trek als dakbedekking. Geen wonder, want zij heeft een aantal essentiële eigenschappen, die onontbeerlijk zijn voor een goed dak: mooi van vorm, onbrandbaar, handzaam en duurzaam. Precies om deze redenen vormen ze een verantwoorde investering.

Grosso modo kunnen dakpannen worden ingedeeld volgens het materiaal waaruit ze vervaardigd worden (klei of beton), en verder naar hun vorm en de kleur.

MONIER heeft een uitgebreid assortiment dakpannen vervaardigd uit klei of beton: stormpannen, vlakke, gegolfde of grote dakpannen en zelfs een Provençaalse model zit in ons assortiment. Naar kleuren onderscheiden we een rode scherf en een donkere scherf, waarmee de tint binnenin wordt bedoeld. Qua afwerking is de keuze ook hier enorm uitgebreid: natuurlijke afwerking, engobe, verglazen (mat of glanzend), verouderde afwerking (‘patineren’), blauw smoren en gezand om de belangrijkste te noemen.

Dakpannen lenen zich bovendien ook uitstekend voor creatieve dakvormen (gebogen dakvormen (hol, bol), en als gevelbekleding.

Onze realisaties

Vraag een offerte aan
 

Kom in contact met ons en vertel ons wat uw wensen zijn.

Onze werkwijze

 

Contacteer ons

Wij horen graag van u, wat uw wensen zijn.

 

1ste ontmoeting
Bespreking van de gewenste materialen en werken + opmeting werken.

 

Berekening offerte

Maken van een juiste en correcte
berekening van de werken door onze firma met opmaken van jullie offerte.

 

2de ontmoeting

Uitleg van de offerte en zijn materiaal.

 

Uitvoering werken
Uitvoering van de werken door onze firma in onze gekende stijl : 100 % kwaliteit.

 

3de ontmoeting
Bespreking van de tevredenheid van de werken.
Invullen van de premie.
Afleveren van de factuur.

Over ons

Welkom bij Dakwerken Mertens!
U vindt onze organisatie in het hart van Limburg
Ons voornaamste werkgebied.

Contact

Mertens Roger Dakwerken BV
Zepperenweg 221
3800 Sint-Truiden

dakwerken-mertens@telenet.be

TEL : 011/ 69 45 10
GSM : 0498/ 30 80 54
GSM : 0495/ 23 45 10